SinunSuomen
Tulee Olla Peisetti!

Taivas ja helvetti

Taivas on Jumala. Jumalassa asuu Ukot. Ja Akat, eli enkelit. Luojiamme, jumaliamme, esi-isiämme ja -äitejämme. Meidän omat äitimme ja isämmäkin ovat luojia, vaikkakin eri tason kuin meidät alunperin luoneet Luoja-Ukko-jumaluudet. Ihmisyyksiä ja eläimyyksiä ja jumaluuksia on eri tasoisia. Me olemme jumaluuden ja eläimyyden välitasolla ja elämme seuraavassa elämässä meille nykyelämän tekemisiemme mukaan määrätyssä hengen ruumiissa, tai sielun temppelissä. Yläpuolellamme taivaassa, ja alapuolellamme syvyyksissä asuu meitä korkeampia henkiolentoja ihan ruumiillisissa kehoissa ja jotkut ovat saavuttaneet jopa kuolemattomuuden sielunkiertokerroillaan. Pahat tekomme, eli syntimme kertyvät sieluihimme painolastina, joka ei pelkästään tunnu raskaalta, vaan myös turtuu ja pahimmillaan korruptoi äärimmäisen pahaksi, joka ei enää tunne sääliä, myötätuntoa saati rakkautta. Ja toisin päin. Tämä on ns. karmaa ja se toimii niin, että meille ihmisille suotu valinnanvapaus toisaalta mahdollistaa sielun pääsemisen jumaluuteen, mutta toisaalta voi tiputtaa takaisin parantamaan asennetta alas eläimyyteen, jossa tätä valinnanvapautta tai mahdollisuutta ei taas enää ole. Jumala on siis paikannimi, ja siellä asuu jumalia ja me olemme ikään kuin eläimyyden ja jumaluuden välitilassa puhe- ja harkintakykyinemme jne.

Helvetti on se mitä päin maailma on menossa. "Hel" tarkoittaa kaikkea ja "vet" tietoa. Jos otat ns. pedon merkin, niin sinusta on kaikki tieto jatkuvasti seurannassa (WWW:ssä, hepr. Vau Vau Vau, nro:t 666) ja sinä tietysti tiedostat sen, jonka jälkeen elämä on yhtä helvettiä. Et voi tehdä yhtään mitään ilman tietoa siitä, että tekemäsi on seurannassa ja tallennettu ja arvioitu sen mukaan että käykö tekemisesi helvetissä määrättyihin määräyksiin ja kanssasi toimitaan tämän mukaan ja kun sinä olet tästä tietoinen niin olet myös tottelevainen ja toimit niin kuin helvetissä käsketään. Kts. MicroSoftin William "Bill Gates of Hell" Hellin patentti #060606 ja Suomen poikkeuslaki #666 jolla voidaan poistaa raha seuraavassa (((kriisissä))).

Nämä on tietysti vain omia pohdintojani, eikä niitä pidä ottaa kuin sellaisina ajatuksina, joita jokainen taas voi itsekseen tai keskenään arvioida ja pohtia, että onko niissä ajatusta, vaiko eikö...

9-anunnaki-spaceship

EN-KE-LI-UK-KE-LI

5bfb75485372cdc9bdc192e6cc19bee4
vänskälähtöö
unnamed
Scroll to Top