SinunSuomen
Tulee Olla Peisetti!

Korona ja rokote

Tarkoitus
(Erityisesti valkoisten) kansanmurha; lisääntymiskyvyttömyys ja loputtomaan piikkikierteeseen ajaminen, joka lopulta johtaisi pakottamaan orjakarjan piikkipäivityksellä suojaamaan tartunnoilta oman luonnollisen puolustuskyvyn tuhouduttua ja näin osaksi "medikalisoitua" siirtymää mukaterveyspassiin ja sitä kautta taas digi-id:n piiriin ja lopulta kiinni sen orjuutus-"systeemiin" eli (((trans)))-"humanismiin".

Alkuperä
USA:sta ja Israelista käsin toimivat ylikansalliset korporaatiot Kiinassa ja Ukrainassa USA:n "Gain-of-Function"-lain varjolla, joka tarkoittaa sitä, että voivat toimia myös vihollisiksi luokitelluissa maissa, jos sen lopputuloksesta voidaan odottaa olevan hyötyä itselle. Israel ei ole allekirjoittanut biologisten aseiden käyttökieltoa ja tietysti suunnitteli ja tuotti plörönärökötemyrkkyä jo ennen itse plandemiaa.

PCR-testit oli huijausta manipuloida sairastumismääriä pelotteeksi ja piikille ja silmänlumetta ihmisille siitä, että asia olisi todellisessa hoidossa.

Koostumus
Tämän hetken varmin turvallinen vastaus on, että "kukaan" ei tiedä mitä kaikkea, eikä sitä mitä missäkin erässä. Paperit salattiin USA:ssa 75 vuodeksi. Osa on ollut myös pelkkää suolaliuosta. Varmistettuja myrkkyjä on ainakin mRNA ja grafeeni (tarkoituksia mRNA:n pääsy kehoon puolustuskyvyn huomaamatta, tappaa hajottaessaan soluja, muodostaa yksilöiviä ulkoisesti etäluettavia tunnisteita...). Melko suurella varmuudella joissakin erissä on ollut myös muita viruksia, kuten hi-virusta. Lusiferaasia (kyllä - luit oikein!) ulkoisella UV-valonlähteellä tunnistamista varten ainakin osassa, mutta tämä ei kuitenkaan taida olla varsinaisesti toksinen aine. Myös erittäin haitallisia raskasmetalleja niissä on aivan varmasti, kuten on ollut aikaisemmissakin rokotteissa. Sitten on vielä epäily elävistä ei-virusperäisistä organismeista, joita ei varmuudella ole tunnistettu, mutta sellaisia kasvuja on kuolleista löytynyt, jotka eivät ole verihyytymiä, vaan itsenäisiä organismeja. Nämä viimeiseksi mainitut ovat oletettavasti harvinaisempia ja testimielessä ainakin alussa vain harvoissa myrkkyerissä. Liittyy ilmeisesti grafeenipartikkelien kokoamiseen kehossa. Eri myrkyt aiheuttavat tietysti eri asioita ja osan on tarkoitus aiheuttaa suoraan kuolemia, mutta myös lisääntymiskyvyttömyyttä ja jopa mRNA:n DNA-muunnoksella muuttaa perimää niin, että mahdollisista lapsista kasvaa täysin lisääntymiskyvyttömiä.

HUOM! Piikkiproteiinit eivät pysy kehossa, vaan ne leviävät ilman kautta ja sairastuttavat aivan kuten flunssaa aiheuttavat virukset tekisivät tartuttuaan sisäisesti. Tämän pystyy terve keho kyllä hoitamaan, mutta aiheuttaa silti sairastelua ja oireilua.  

Merkitys
Koko maailman mittakaavan, erityisesti valkoisten kansanmurha ja yritys orjuuttaa koko ihmiskunta. Äärimmäisen olennainen ja jatkuvasti ajankohtainen. Tulee ja pitää pitää esillä, vaikka kuinka asiaa yritettäisiin vähätellä ja jopa peitellä, vaikkei se tietysti täysin pimennossa millään pysyä voikaan, mutta asiaa valkopestään ja vähätellään jatkuvalla hämäyksen suoltamisella ja törkeillä valheilla.

Parantaminen
Riippuen oireista hoitokeinoja on, mutta ne tosiaan riippuu siitä mitä kehoonsa on saanut. Kaikki mahdollista suolaliuosta lukuunottamatta saaneet kuitenkin on myrkytetty vähintäänkin mRNA:lla, johon tehoaa ainakin mäntyöljystä johdettu suramiini kuten myös corona, hi- ja muihin viruksiin ja raskasmetallien aiheuttamiin autisminkaltaisiin oireisiin ja lievemmät, kuten piikkiproteiinien aiheuttamat flunssankaltaiset oireet pitäisi hoitua jopa havunneulasteellä. Mustakumina on todettu myös hyväksi taltuttajaksi. D-vitamiini on tehokas apu ja C-vitamiini auttaa kehoa jaksamaan taistella. Sinkki on tärkein ravinne vitamiinien lisäksi varsinkin jos siitä on puutosta ja magnesiumistakin voi olla hyötyä, mutta vitamiinit ovat tärkeämpiä. Muitakin luonnontuotteita löytyy, mutta ne on harvinaisempia eivätkä edes välttämättä kovin tehokkaita, mutta toisaalta kyllä jopa esimerkiksi valkosipulista antioksidanttina hieman hyötyä on. Kaikki yleisesti tunnetut ja toimiviksi todetut antiviraalit parasiitinpoistajat autavat puhdistamaan elimistöä sinne kuulumattomista olijoista. Nesteytys on aina tärkeää ja sauna toimii sen kanssa hyvin yhteistyössä! Ota mieluummin enemmän lääkettä kuin vähemmän, sillä on todella epätodennäköistä niistä vaarallista yliannostusta saada ja viralliset ohjeet varsinkin on aina hyvin varovaisia ja yleensä alakanttiin arvioitu keskimäärin. Henkilökohtaisesti suosittelisin jokaisen oireilevan kokeilevan tuota tarkoituksella ensimmäisenä mainitsemaani havunneulasteetä, sillä se on tehokas, helposti saatavilla oleva ja halpa, jos ei ilmainen ja D-vitamiinia reilusti varmuuden vuoksi, jos siitä vaikka sattuu olemaan puutetila, kun sitä ei ilman mittauksia huomaa. D-vitaamini on rasvaliukoinen, joten se ei poistu elimistöstä kovin nopeasti, eli siitä voi saada yliannostuksenkin, joten älä käytä kuitenkaan kovin pitkään. Seuraa oireita, olotilaasi ja kuuntele sydäntäsi!

KATSO OMAKANNASTA ROKOTETIETOSI JA VERTAA SITÄ HOWBADISMYBATCH-PALVELUSSA [SUORA LINKKI HAKUUN JA MYRKKYERIIN] JOSTA SAAT SELVILLE YLEISVAARALLISUUDEN, MUTTA ITSE SISÄLTÖÄ ET SAA MUUTEN KUIN TUTKIMALLA JA TUNNISTAMALLA OIREET.

Luettelon "normaaleista" (koska ei nuo ole ainoat...) oireista ja sairauksista Pfizerin omasta (oikeuden vaatimasta) julkaisusta voit katsoa tästä (s. 30-38), joten jos tunnistat oireita, niiin...

Sarja grafeeni-infograafeja tässä.

Screenshot_2021-04-17 Figure 2 Structure of carbon materials (a) graphene, (b) graphene

Grafeeni on atomin ohutta eri muotoihin taipuvaa, äärimmäisen lujaa hiilikuitua.

Suramin

Tapio-Ukon myrkynsyöjä Suramiini | Havuapusaitti

Screenshot_20220103_0008322

Tutkimus ja julkaisu nykytekniikan mahdollisuuksista vaikuttaa kehoon.

Screenshot_2021-08-06 WO2020060606 CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA

Patentti #060606 kehon toimintojen tunnistamiseksi ja muutamiseksi dataksi.

Scroll to Top